tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 04. 24 - Csütörtök11:34
napja van. EUR/HUF: 306.5
Tatabánya környéki autóipari beszállító cég részére keresünk operátorokat. Elvárások: - 8 általános iskolai végzettség - operátori tapasztalat - tatabányai lakhely ...
Oroszlányi multinacionális megbízónk részére keresünk CNC operátorokat . Feltétel:- 8. általános iskolai végzettség- napi 8 órás, 3 műszakos munkavégzés vállalása- ...
Az Audiban dolgozna a legtöbb magyar
Az Audi a legvonzóbb cég Magyarországon - a Randstad Award (a világ legnagyobb független munkáltatói márkájának) felmérése alapján. A munkahely kiválasztásakor a magyaroknál az elsődleges szempontként a bér és a juttatások szerepelnek, megelőzve a foglalkoztatás biztonságát.
BM: az idén is a tavalyihoz hasonló számú közfoglalkoztatott lesz
Az idén a tavalyinál több pénz jut közfoglalkoztatásra, és 2014-ben is az elmúlt évihez hasonló létszám bevonásával folytatódnak a közfoglalkoztatási programok - közölte a Belügyminisztérium (BM) szerdán az MTI-vel, reagálva a sajtóban és egyes ellenzéki megnyilvánulásokban megjelent állításokra.
A Raiffeisen az idén 2 százalékos növekedésre és 1 százalékos éves inflációra számít
A Raiffeisen Bank elemzői idén 2 százalékos gazdasági növekedést várnak, és 1 százalékos éves inflációval számolnak - mondta Török Zoltán, a bank vezető elemzője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
Több mint 2,5 milliárd forintos beruházás a Rosenberger Kft.-nél Jászárokszálláson
Komplex fejlesztésként 2,6 milliárd forint értékű beruházás kezdődött a német tulajdonú családi cég, a Rosenberger hazai leányvállalata, a Rosenberger Magyarország Kft. jászárokszállási gyárában.
Az egyetemisták szerint kevés a megélhetéshez az állami nyugdíj
Az egyetemisták döntő többsége úgy véli, hogy az állami nyugdíj nem lesz elegendő a tisztes megélhetéshez, nagy részük már tervezi, hogy gyűjteni fog majdani nyugdíja kiegészítésére - közölte a 300 fős mintán végzett felmérése eredményét a CIG Pannónia Életbiztosító.
Utazással kapcsolatos
Az év első két hónapjában folytatódott a forgalom dinamikus...
2014-04-23 - 07:25 (1 napja)
Szuperolcsó autót fejleszt a német Volkswagen csoport, a 7500 eurónál...
2014-04-22 - 13:56 (2 napja)
Az EU-ban egységesen kötelező autópálya-használati díj bevezetését javasolja az Európai...
2014-04-20 - 18:12 (4 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Főnök az új titkárnőnek:

- Először csak egy szoknya lesz a fizetése, amit azonban gyakran meg fogok emelni!
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~